ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ...
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη


  
AGORA  CENTER   

Η υπεύθυνη δράση κάθε εταιρείας επηρεάζει την εξέλιξη της κοινωνικής ζωής της χώρας μας. Η «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική» χαρακτηρίζεται από την διάρκεια και την εξελεγκτική της πορεία μέσα στο χρόνο με συνέπεια οι ενέργειες της να επηρεάζουν το σύνολο της κοινωνίας. Διαρκής μας επιδίωξη αποτελεί να λειτουργούμε με σεβασμό προς στους κανόνες ηθικής, υπό το πρίσμα ενεργειών και τρόπων που τιμούν τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους μετόχους μας και την επενδυτική κοινότητα, με απώτερο σκοπό την προσφορά έναντι του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος. Απόλυτα ενσωματωμένη στην επιχειρησιακή στρατηγική μας, η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για εμάς το μέσο να διατηρήσουμε την εύρυθμη οικονομική ανάπτυξη της εταιρίας, να εκμηδενίσουμε το περιβαλλοντολογικό κόστος των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και να λειτουργούμε πάντοτε με κανόνες ηθικής.  Αισθανόμαστε ηθικά δεσμευμένοι να δημιουργούμε τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους, διασφαλίζοντας παράλληλα την δυνατότητα ίσων ευκαιριών, αλλά και διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας αναπτύσσοντας από κοινού και δρώντας με γνώμονα τους κανόνες εταιρικής δεοντολογίας.  Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για όλους μας παράδοση και πολιτισμό και όλες μας οι πράξεις και ενέργειες αντικατοπτρίζουν την διάθεση μας να προάγουμε τις παραπάνω αξίες. Σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στην κοινωνία μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα μέρος της κερδοφορίας της εταιρείας μας.
 
Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ορθολογική χρήση των ενεργειακών πόρων, η κυκλοφοριακή συμφόρηση,η ανεργία, ο κοινωνικός αποκλεισμός,  αποτελούν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της κοινωνίας. Η «Μπάμπης Βωβός- Διεθνής Τεχνική Α.Ε.»  προσπαθεί να συνεισφέρει στην επίλυση των προαναφερθέντων  ζητημάτων, δημιουργώντας θέσεις στάθμευσης σε κάθε κτιριακό συγκρότημα, φροντίζοντας παράλληλα να δημιουργεί χώρους πρασίνου. Η αναπτυξιακή πορεία των  επιχειρήσεων, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και όταν επιλυθούν νομοθετικά και φορολογικά θέματα που απασχολούν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, η περαιτέρω ανάπτυξη θα οδηγήσει σε απορρόφηση της ανεργίας. Επίσης  η ενεργοποίηση της μεταφοράς του συντελεστή δόμησης εντός κέντρου πόλεως, γίνεται αρωγός για τη διασφάλιση αλλά και αύξηση των χώρων πρασίνου. Ανταλλάζοντας ένα οικόπεδο που βρίσκεται μέσα στο κέντρο της πόλης, σε κατοικήσιμη περιοχή με οικόπεδο που βρίσκεται σε επιχειρηματικό κέντρο, αυτομάτως το πρώτο χαρακτηρίζεται ή διατηρείται ως χώρος πρασίνου και κάθε μορφή οικοδόμησης απαγορεύεται.
 
Έχοντας τέλος αντιληφθεί πλήρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες των  μετόχων μας, των εργαζομένων στην εταιρεία αλλά και του κοινωνικού συνόλου, καταρτίζουμε προγράμματα ενίσχυσης μη κερδοσκοπικών συλλόγων. Στο πλαίσιο αυτό και σε συμφωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναλάβαμε την ανακατασκευή κτιρίου στα Μελίσσια Αττικής στην θέση «Παλιάγιαννη» σε έκταση 40 στρεμμάτων, που θα φιλοξενήσει παιδάκια κακοποιημένα. Τα εγκαίνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2005. Το 2004 σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο δεχθήκαμε στη εταιρεία μας φοιτητές που είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη για ικανό χρονικό διάστημα τις γνώσεις τους.
 
Η προσπάθεια να «παντρέψουμε» την οικονομική ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία της «ΜΒΔΤ» με την κοινωνική πρόοδο και ευημερία θα είναι συνεχής, αδιάκοπη και θα αποτελεί βασικότατο μας μέλημα. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για την εταιρία «ΜΒΔΤ» ύψιστη ηθική και όχι νομική υποχρέωση. Η «Μπάμπης Βωβός- Διεθνής Τεχνική» επιδιώκει να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία σε μια κοινωνία ευημερούσα και όλες της οι ενέργειες αντιμετωπίζονται υπό αυτό το πρίσμα. 

Εκτύπωση   E-mail